Algemene Voorwaarden

Hypodogs  |  www.hypodogs.nl  |   info@hypodogs.nl
Vertegenwoordigd door Kimberley Steeneken
Van Loostraat 91  |  2582XB’s-Gravenhage
Telefoon +31 6 31004117
KvK 74223607  |  BTW NL001564849B56

Hypodogs.nl doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op de website zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Bezoekers en/of gebruikers van de website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de op de website aangeboden informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie.

Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van de website van Hypodogs zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

De website kan links bevatten naar websites die geen eigendom zijn van ons zijn en Hypodogs is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze websites.

Door Hypodogs per e-mail verzonden informatie is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Hypodogs staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mails of voor tijdige ontvangst van de e-mails. Aan de jouw toegezonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Hypodogs ruilt de door jouw aangekochte producten in overleg, waarbij alleen ongeopende verpakkingen retour kunnen gestuurd. Bij aankoop of ontvangst van de producten heb je 14 dagen de tijd om – zonder opgaaf van redenen – de verkoopovereenkomst te ontbinden en de artikelen te retourneren. Tenzij het kort houdbare producten betreft. De eventuele kosten voor het retourneren zijn voor de consument. 

Daar wij na het verlaten van de winkel geen zicht hebben op de manier van het houden van diepgevroren artikelen kunnen deze nooit worden geruild. Mochten er problemen zijn met deze artikelen, neem dan ten alle tijden contact met ons op.

Hypodogs assortiment is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en de producten met de informatie op onze site is met aandacht ontwikkeld, helaas kunnen we niet garanderen dat de informatie altijd compleet en/of actueel is. De productinformatie wordt aangeleverd door onze leveranciers en/of fabrikanten.

De informatie van deze webshop, inclusief informatie die gerelateerd is aan medische en gezondheidsklachten, producten en behandeling, is alleen voor informatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als vervanging van het advies van eigen dierenarts of specialist of enige informatie op of in een productverpakking of -label.

Alle informatie, afbeeldingen en bronvermeldingen die op deze site staan mogen niet worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming.

De eigenaar achter hypodogs.nl aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door ‘kennerlijke’ (type) fouten. Hiermee wordt bedoeld, waarbij ieder consument kan weten dat het om een fout kan gaan.

 
 

Alle rechten voorbehouden aan
Hypodogs© 2020

Privacy beleid
Algemene voorwaarden

Phone: +31 6 31004117
Email: info @ hypodogs.nl

Address: Van Loostraat 91
2582XB   ‘s-Gravenhage

Webdesign en beheer
van Herp & Co